Haz

2023 LGS Sonuçlarına göre 29 öğrencimiz %10'luk dilime girerek büyük bir başarıya imza attılar. Başarının mimarı tüm paydaşlarımıza teşekkür eder, öğrencilerimize yaşam boyu başarılar dileriz

Haz

Kırşehir ilinde yapılan Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında okulumuz öğrencisi Özgür Ç. E. Yıldız Erkek (+)58 kg’da Türkiye İkincisi olarak gümüş madalya kazanmıştır.

Haz

Geçen yıl okulumuz adına İngilizce Öğretmenimiz Ayşe TAT tarafından yürütülen e-twinning projesi nedeniyle Okulumuz Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.

Haz

Okulumuz öğrencileri tarafından teknoloji tasarım öğretmenleri rehberliğindeki yaptıkları çalışmaların sergilendiği "Yılsonu Teknoloji Tasarım Şenliği" 8 Haziran Perşembe günü açıldı.

Haz

Okulumuz Türkçe Zümresi tarafından ilçe genelinde düzenlenen Üçüncü Ödüllü Kitap Okuma Yarışması, 7 Haziran Çarşamba günü okulumuzda gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan eserlerin sergilendiği Yılsonu Görsel Sanatlar Sergisi, 6 Haziran Salı günü okulumuzun çok amaçlı salonunda açıldı.

Haz

Okul Sporları kapsamında Amasya'da düzenlenen Voleybol Küçükler Final Müsabakalarında Sakaryamızı temsil eden Okulumuz, grubunda üçüncü olarak turnuvaya grurulu bir şekilde veda etti.

Haz

Okulumuzda yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında mayıs ayı içerisinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz, 2 Haziran Cuma günü düzenlenen törende sertifikalarına kavuştu.

Okul Sporları kapsamında Edirne'de düzenlenen Voleybol Küçükler Kız Yarı Final Müsabakalarında Sakaryamızı temsil eden Okulumuz, namağlup bir şekilde ilk sekiz takım arasına girerek adını Türkiye finallerine yazdırdı.

Okul Sporları kapsamında Düzce'de düzenlenen Yıldız Erkekler Yarı Final Müsabakalarında Sakaryamızı temsil eden Okulumuz Futbol Takımı, turnuvaya veda etti.

Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirmeye devam ediyoruz.

Okulumuz İngilizce Zümresi tarafından ön elemelerinin çevrimiçi olarak 10-12 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildiği Quiz Show'un final ayağı 18 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Hendek ilçesinde kurulan Hendek Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen bir çok etkinlikle hem eğlendiler hem de öğrenciler.

Matematik Olimpiyatları Kulübümüzün Hendek genelinde bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ŞEHMATO (Şehit Mahmutbey Ortaokulu Matematik Olimpiyatları) Matematik Yarışması ödül töreni çok amaçlı salonumuzda gerçekleştirildi.

Okul Sporları kapsamında Zonguldak'ta düzenlenen Voleybol Küçükler Kız Grup Müsabakalarında Sakaryamızı temsil eden Okulumuz, grubunu lider tamamlayarak adını yarı final grubuna yazdırdı.