Birinci Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinliklerimizi Gerçekleştirdik.

Okulumuz Türkçe Zümresi ve Kültür Edebiyat Kulübü işbirliği ile yürütülen proje kapsamında öğrencilerimizin Aralık ayı içerisinde okuyacakları kitaplar belli oldu.
NOT: Kitap Okuma Sınavı 28 Ocak Pazar günü online olarak yapılacaktır.

@muratcekiccioglu

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ödüllü "Sözlük Tasarım Yarışması" düzenleniyor.

Yarışma Şartnamesi için tıklayınız.

Ekm

Öğretmen ve velilerimizin yoğun katılımıyla 2023-2024 Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdik. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Ayın öğrencileri belgelerini, haftanın temiz sınıfları ise bayraklarını aldılar.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlamaları kapsamında sınıflarımızı ve koridorlarımızı süsledik.

Ekm

Hendek Kaymakamlığı himayesinde Cumhuriyetin 100.Yılı için düzenlenen Bilim Şenliğine katıldık.

Ekm

Valiliğimiz himayesinde Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen #KitapSakarya Projesi kapsamında bugün 1. ders saati kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul ve Veli Toplantısı 28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 13.30'da okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır.

Ekm

Okulumuz Türkçe Zümresi ve Kültür Edebiyat Kulübü işbirliği ile yürütülen proje kapsamında öğrencilerimizin Kasım ayı içerisinde okuyacakları kitaplar belli oldu.
NOT: Kitap Okuma Sınavı 10 Aralık Pazar günü online olarak yapılacaktır.

Ekm

8-23 Ekim Kodlama Haftası (CodeWeek) olup tüm AB ülkelerinde her düzeyde okulda farkındalık yaratmak için kodlama çalışmaları yapılmaktadır. Bilişim ve İnternet Kulübü öğrencilerimiz ile yapmış olduğumuz etkinlikler ile kodlama haftasında bizde varız dedik.
#CodeWeek #KodlamaHaftası #Hendek #ŞehitMahmutbey #ŞMO

Ekm

Güncel sınav tarihlerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 8.sınıf velilerimize LGS süreci ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.