T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / HENDEK - Şehit Mahmutbey Ortaokulu

Online Kitap Okuma Yarışması Sonuçlandı

Okulumuz Türkçe Zümresi tarafından Ekim ayından itibaren öğrencilerimize yönelik Online Kitap Okuma Yarışması düzenlenmektedir. Ekim ayının yarışma sonuçları için tıklayınız.

Öğretim yılı başında Zümre Başkanları Kurulu tarafından hazırlanan Okul Başarısını Artırma Eylem Planı doğrultusunda Eylül ayında 6E-6G-6H şubelerinde başlatılan Online Kitap Okuma Yarışması, ekim ayında tüm öğrencilerimize duyuruldu. Ekim ayında 5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz Eyvah Ödevim Var (Nehir Yarar), Babamın Gözleri Kedi Gözleri (Sevim Ak), Tuhaf Bilimler Akademisi (Şöhret Doğruyol Sağbaş) adlı kitapları; 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz ise Sisin Sakladıkları (Miyase Serbarut) ve Karaoklar Çetesi - Büyük Macera (Ahmet Şerif İzgören) adlı kitapları okudu. ,

31 Ekimde gerçekleştirilen online sınava 5. sınıflardan 63, 6. sınıflardan 42 öğrenci, 7. sınıflardan 22 öğrenci, 8. sınıflardan ise 6 öğrenci olmak üzere toplam 133 öğrencimiz katıldı. Yarışmaya katılan ve kitap okumakta yarışan öğrencilerimizi tebrik eder, okuma sevdalarının azalmadan hayatlarının bir parçası olmasını dileriz. 

Ekim Ayı Kitap Okuma Yarışması Sonuçları 5. Sınıflar.pdf 

Ekim Ayı Kitap Okuma Yarışması Sonuçları 6. Sınıflar.pdf

Ekim Ayı Kitap Okuma Yarışması Sonuçları 7. Sınıflar.pdf

Ekim Ayı Kitap Okuma Yarışması Sonuçları 8. Sınıflar.pdf

06-11-2020

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.11.2020 - Güncelleme: 02.12.2020 19:47 - Görüntülenme: 841
  Beğen | 0  kişi beğendi