Etiket Sonuçları: Türkçe

Haz

Okulumuz Türkçe Zümresi tarafından ilçe genelinde düzenlenen Üçüncü Ödüllü Kitap Okuma Yarışması, 7 Haziran Çarşamba günü okulumuzda gerçekleştirildi.

Okulumuz 5. ve 6. sınıf öğrencileri,  "Aylık Kitap Okuma Yarışması" projesi kapsamında, kasım ayında okudukları "Hayati Kopya - Kayıp Çocuk Gizemi" adlı kitabın yazarı Sevda Özdemir ile çevrimiçi söyleşide buluştular.

Okulumuz Türkçe Zümresi tarafından üç yıldır öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen Online Kitap Okuma Yarışması kasım ayı yarışma sonuçları açıklandı.

Kas

Okulumuz Türkçe Zümresi tarafından üç yıldır öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen Online Kitap Okuma Yarışması ekim ayı yarışma sonuçları açıklandı.

Okulumuz Türkçe zümresi tarafından düzenlenen "2. Ödüllü Kitap Okuma Yarışması" sınavı, 24 Nisan Pazar günü saat 09.00'da gerçekleştirildi.

Okulumuz Türkçe Zümresi tarafından ilçe genelinde düzenlenecek İkinci Ödüllü Kitap Okuma Yarışması başvuruları, 1 - 15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Şbt

Okulumuz Türkçe Zümresi tarafından geçen yıldan itibaren öğrencilerimize yönelik düzenlenen Online Kitap Okuma Yarışması ocak ayı yarışma sonuçları açıklandı.

Okulumuz Türkçe Zümresi tarafından geçen yıldan itibaren öğrencilerimize yönelik düzenlenen Online Kitap Okuma Yarışması aralık ayı yarışma sonuçları açıklandı.

Okulumuz Türkçe Zümresi tarafından geçen yıldan itibaren öğrencilerimize yönelik düzenlenen Online Kitap Okuma Yarışması kasım ayı yarışma sonuçları açıklandı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Ben Öğretmen Olsaydım" adlı kompozisyon yarışmasında ilk üç dereceyi okulumuz öğrencileri elde etti.

Kas

Okulumuz Türkçe Zümresi tarafından geçen yıldan itibaren öğrencilerimize yönelik Online Kitap Okuma Yarışması düzenlenmektedir. Ekim ayının yarışma sonuçları açıklandı.

Ekm

Türkçe Zümresi tarafından geçen ders yılında gerçekleştirilen "Kitap Okuma Yarışma"larında dereceye giren öğrencilerimiz plaket ile ödüllendirildi.

Okulumuz Türkçe Zümresinin öğrencilerimize yönelik ekim ayından itibaren gerçekleştirdiği Online Kitap Okuma Yarışmasının nisan ayı sınav sonuçları belli oldu.

Okulumuz Türkçe Zümresinin öğrencilerimize yönelik ekim ayından itibaren gerçekleştirdiği Online Kitap Okuma Yarışmasının mart ayı sınav sonuçları belli oldu.

Okulumuz Türkçe Zümresinin öğrencilerimize yönelik ekim ayından itibaren gerçekleştirdiği Online Kitap Okuma Yarışmasının şubat ayı sınav sonuçları belli oldu.

Okulumuz Türkçe zümresi tarafından yürütülen  "Aylık Kitap Okuma Yarışması" projesi kapsamında gerçekleştirilen yazarlarla söyleşi etkinliklerinde bu ay konuğumuz Miyase Serbarut oldu.

Şbt

Okulumuz 5. ve 6. sınıf öğrencileri,  "Aylık Kitap Okuma Yarışması" projesi kapsamında, aralık ayında okudukları "Esrarengiz Kelimeler" adlı kitabın yazarı Almıla Aydın ile çevrimiçi söyleşide buluştular.

Şbt

Okulumuz Türkçe Zümresinin öğrencilerimize yönelik ekim ayından itibaren gerçekleştirdiği Online Kitap Okuma Yarışmasının ocak ayı sınav sonuçları belli oldu.

Okulumuz 5. ve 6. sınıf öğrencileri, "Aylık Kitap Okuma Yarışması" projesi kapsamında aralık ayında okudukları "Hacker Selim" adlı kitabın yazarları Recep Özkul ve Hüseyin Erdoğan ile zoom üzerinden buluştular.

Okulumuz Türkçe Zümresi tarafından Ekim ayından itibaren öğrencilerimize yönelik Online Kitap Okuma Yarışması düzenlenmektedir. Aralık ayının kitap okuma yarışma sonuçları belli oldu.

Okulumuz Türkçe Zümresi tarafından Ekim ayından itibaren öğrencilerimize yönelik Online Kitap Okuma Yarışması düzenlenmektedir. Kasım ayının kitap okuma yarışma sonuçları belli oldu.

5. ve 6. sınıf öğrencilerimizin Kasım ayında okudğu kitaplardan biri olan "Silgi Ruhu" adlı kitabın yazarı Şöhret Doğruyol SAĞBAŞ ile zoom üzerinden buluşma fırsatı bulan öğrencilerimiz, yazar ile keyifli bir etkinlik gerçekleştirirken merak ettikleri sorulara cevap buldular.

Kas

Okulumuz Türkçe Zümresi tarafından Ekim ayından itibaren öğrencilerimize yönelik Online Kitap Okuma Yarışması düzenlenmektedir. Ekim ayının yarışma sonuçları için tıklayınız.