Kitap Okuyan Öğrencilere Plaket

Türkçe Zümresi tarafından geçen ders yılında gerçekleştirilen "Kitap Okuma Yarışma"larında dereceye giren öğrencilerimiz plaket ile ödüllendirildi.

2020-2021 Eğitim- Öğretim Yılında Türkçe Zümresi tarafından gerçekleştirilen "Aylık Kitap Okuma Yarışması"nda dereceye giren öğrencilerimiz 9 Ekim Cuma günü gerçekleştirilen İstiklal Marşı Töreninden önce ödüllendirildi. Proje kapsamında öğrencilerimiz kendileri için belirlenen kitapları okuayarak ay sonunda yapılan yarışma sınavına girdiler. Yarışma sınavında başarılı olan öğrencilerimizden derceye giren 14 öğrencimiz, öğretmenleri tarafından plaket ile onurlandırıldı. Kitap okuma etkinliğimiz bu yıl da ekim ayından itibaren yürütülmeye başlanmıştır. Tüm öğrencilerimizi etkinliğe katılmaya davet ediyoruz.

Öğrencilerimizi tebrik eder, kitap okuma sevdalarının ve başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Plaket almaya hak kazanan öğrencilerimiz

• Ece SAMUR
  • Kayra BAHADIROĞLU