Kitap Okuma Yarışması Nisan Ayı Sonuçları

Okulumuz Türkçe Zümresinin öğrencilerimize yönelik ekim ayından itibaren gerçekleştirdiği Online Kitap Okuma Yarışmasının nisan ayı sınav sonuçları belli oldu.

TOPLAM YİRMİ BEŞ KİTAP OKUDULAR

Okulumuzun Türkçe zümresi tarafından gerçekleştirilen sene başı toplantısında, her ay zümre kararı ile belirlenen kitapların öğrencilere okutulması ve ay sonunda okutulan kitaplardan online sınav yapılması kararlaştırılmıştır. Ekim ayından itibaren hazırlanan plan doğrultusunda zümre öğretmenlerimiz tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Ekim ayında başlayan proje kapsamında öğrencilerimiz, altı ayda toplam yirmi beş kitap okudular.

MAYIS AYINDA HANGİ KİTAPLAR OKUNACAK

Mart ayında 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz İçimizdeki Müzik (Sharon M. Draper) ve Genlerin Şifresi (Bilgin Adalı) adlı kitapları; 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz ise İçimizdeki Müzik (Sharon M. Draper) adlı kitabı okuyacaklar.

Yarışmaya katılan ve kitap okumakta yarışan öğrencilerimizi tebrik eder, okuma sevdalarının azalmadan hayatlarının bir parçası olmasını dileriz.

Nisan Ayı Kitap Okuma Yarışması Sonuçları 5. Sınıf (pdf)

Nisan Ayı Kitap Okuma Yarışması Sonuçları 6.Sınıf (pdf)

Nisan Ayı Kitap Okuma Yarışması Sonuçları 7.Sınıf (pdf)

Not: Yarışmaya 8. sınıf öğrencilerimizden katılım olmamıştır.

Yayın: 10.05.2021 - Güncelleme: 10.05.2021 16:16 - Görüntülenme: 486