T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / HENDEK - Şehit Mahmutbey Ortaokulu

Kitap Okuma Yarışması Mart Ayı Sonuçları

Okulumuz Türkçe Zümresinin öğrencilerimize yönelik ekim ayından itibaren gerçekleştirdiği Online Kitap Okuma Yarışmasının mart ayı sınav sonuçları belli oldu.

TOPLAM YİRMİ İKİ KİTAP OKUDULAR

Okulumuzun Türkçe zümresi tarafından gerçekleştirilen sene başı toplantısında, her ay zümre kararı ile belirlenen kitapların öğrencilere okutulması ve ay sonunda okutulan kitaplardan online sınav yapılması kararlaştırılmıştır. Ekim ayından itibaren hazırlanan plan doğrultusunda zümre öğretmenlerimiz tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Ekim ayında başlayan proje kapsamında öğrencilerimiz, beş ayda toplam yirmi iki kitap okudular.

DÖRDÜNCÜ SÖYLEŞİ MİYASE SERTBARUT İLE

Ekim ayının sonunda ilk sınavlarını olan öğrencilerimiz, proje kapsamında okudukları kitapların yazarları ile çevrimiçi söyleşi etkinliklerinde buluşmaya devam ediyor. Okulumuzun kitap sevdalıları 5 Aralık Cumartesi günü Tuhaf Bilimler Akademisi ve Silgi Ruhu adlı kitapların yazarı Şöhret Doğruyol Sağbaş, 9 Ocak Cumartesi günü ise Hacker Selim adlı kitabın yazarları Recep Özkul ve Hüseyin Erdoğan, 17 Şubat Çarşamba günü ise Esrarengiz Kelimeler adlı kitabın yazarı Almıla Aydın ile buluşma fırsatı yakaladılar. Öğrencilerimiz okur-yazar buluşma etkinliklerinin dördüncüsünde aynı zamanda emekli bir Türkçe öğretmeni olan Ünlü Yazar Miyase Sertbarut ile 2 Mart Salı günü buluştular. 

NİSAN AYINDA HANGİ KİTAPLAR OKUNACAK

Mart ayında 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz Hermitler Büyülü Taş (Alev Dönmez) ve Senin Maceran 1: Tılsımlı Kolyenin Peşinde (Elif Alp) adlı kitapları; 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz ise Liste (Patricia Forde) adlı kitabı okuyacaklar.

Yarışmaya katılan ve kitap okumakta yarışan öğrencilerimizi tebrik eder, okuma sevdalarının azalmadan hayatlarının bir parçası olmasını dileriz. 

Mart Ayı Kitap Okuma Yarışması Sonuçları 5. Sınıf (pdf)

Mart Ayı Kitap Okuma Yarışması Sonuçları 6. Sınıf (pdf)

Mart Ayı Kitap Okuma Yarışması Sonuçları 7. Sınıf (pdf)

Mart Ayı Kitap Okuma Yarışması Sonuçları 8. Sınıf (pdf)

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.04.2021 - Güncelleme: 19.04.2021 15:33 - Görüntülenme: 342
  Beğen | 0  kişi beğendi