Tales Matematik Yarışmasında Finallerdeyiz

Matematik Olimpiyatları Kulübümüz tarafından 7 Mart Cumartesi okulumuzda gerçekleştirilen 5. Ulusal Tales Matematik Yarışmasının 2. ayağına (finale) 3 öğrencimiz davet edilmeye hak kazandı. Sınava 5. sınıflarda 33, 6. sınıflarda 9, 7. sınıflarda 22, 8. sınıflarda 9 olmak üzere 73 öğrencimiz katılmıştı. Yarışmanın final ayağı 2-3 Mayısta yapılması planlanırken COVİD-19 nedeniyle finaluygulaması ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kısıtlamalar kalktıktan sonra final tarihi Tales Matemtaik Müzesi tarafından ilan edilecektir. Yarışmanın ikinci aşaması (finale) davet edilen öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

• 5.Sınıflar: Ertuğrul Ozan SUNMAN
  • 6.Sınıflar: İpek MUCUK