Seher Töremiş Sakarya Birincisi

'Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek' yarışmasına katılan öğrencimiz Seher TÖREMİŞ, edebi eser dalında Sakarya birincisi oldu.

Türkiye Yeşilay Cemiyetinin Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle bu yıl onuncusu düzenlenen bağımlılık konulu 'Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek' yarışmasının il sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre öğrencimiz Seher TÖREMİŞ, edebi eser dalında Sakarya birincisi oldu.

Yarışmada birinci olan öğrencilere Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen programla ödülleri verildi.  Öğrencimiz Seher TÖREMİŞ, ödülünü Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Salih GÜVENDİ'nin elinden aldı.

Öğrencimiz 12-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye finalinde yarışmaya hak kazandı. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

12-10-202012-10-2020

Yayın: 12.10.2020 - Güncelleme: 12.10.2020 12:27 - Görüntülenme: 256