Tem

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılına ait çalışma takvimi açıklandı.

Okulumuz Matematik Olimpiyatları Kulübü tarafından 7 Mayıs Pazar günü dördüncüsü gerçekleştirilen 4.ŞEHMATO (Şehit Mahmutbey Ortaokulu Matematik Olimpiyatları) Yarışması sonuçları yayımlandı.

Okulumuz Matematik Olimpiyatları Kulübü tarafından 7 Mayıs Pazar günü üçüncüsü gerçekleştirilen 4.ŞEHMATO (Şehit Mahmutbey Ortaokulu Matematik Olimpiyatları) Yarışması cevap anahtarları yayımlandı.

Haftanın En Temiz Sınıfı Yarışmasında dereceye giren sınıfların başkanları "Temiz Sınıf Bayrak"larına 9 Aralık Cuma günü yapılan bayrak töreninde kavuştu.

Haftanın En Temiz Sınıfı Yarışmasında dereceye giren sınıfların başkanları "Temiz Sınıf Bayrak"larına 2 Aralık Cuma günü yapılan bayrak töreninde kavuştu.

Okulumuz Matematik Olimpiyatları Kulübü tarafından 15 Mayıs Pazar günü üçüncüsü gerçekleştirilen 3.ŞEHMATO (Şehit Mahmutbey Ortaokulu Matematik Olimpiyatları) Yarışması sonuçları yayımlandı.

Okulumuz Kültür ve Edebiyat Kulübü tarafından düzenlenen ve 24 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilen "2. Ödüllü Kitap Okuma Yarışması" sınav sonuçları açıklandı.

Haftanın En Temiz Sınıfı Yarışmasında dereceye giren sınıfların başkanları "Temiz Sınıf Bayrak"larına 8 Nisan Cuma günü yapılan bayrak töreninde kavuştu.

Haftanın En Temiz Sınıfı Yarışmasında dereceye giren sınıfların başkanları "Temiz Sınıf Bayrak"larına 1 Nisan Cuma günü yapılan bayrak töreninde kavuştu.

Haftanın En Temiz Sınıfı Yarışmasında dereceye giren sınıfların başkanları "Temiz Sınıf Bayrak"larına 4 Mart Cuma günü yapılan bayrak töreninde kavuştu.

Şbt

Haftanın En Temiz Sınıfı Yarışmasında dereceye giren sınıfların başkanları "Temiz Sınıf Bayrak"larına 25 Şubat Cuma günü yapılan bayrak töreninde kavuştu.

Şbt

Haftanın En Temiz Sınıfı Yarışmasında dereceye giren sınıfların başkanları "Temiz Sınıf Bayrak"larına 11 Şubat Cuma günü yapılan bayrak töreninde kavuştu.

Şbt

Yarıyıl tatilinde eğitim kadromuza katılan öğretmenlerimize hoşgeldiniz der, çalışmalarında başarılar dileriz.

Şbt

Yarıyıl tatilinde aramızdan ayrılan öğretmenlerimize Okulumuzda bulundukları süre zarfında verdikleri emek ve sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki mesleki yaşantılarında başarılar dileriz.