Şehit Mahmutbey Ortaokulu

(264) 614-6113
Sarıdede Mahallesi Bağdat Caddesi No 114 Hendek SAKARYA
Vizyon
Önder yönetici, gelişen öğretmen, katılımcı veli, araştırmacı öğrencilerle birlikte ilimizin lider okulu olmak.
Misyon
Türk milli eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrencilerimizin ilgi ve kabiliyetlerini geliştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlayıp milli ahlak anlayışı içerisinde iyi bir vatandaş olmalarını sağlamak.
Başarılar
Başarılarımıza üst menüde yer alan BAŞARILARIMIZ bağlantısından ulaşabilirsiniz.
DOĞALGAZ
Ulaşım
Kendi araçlarınızla, şehir içi dolmuşlarla veya yürüme mesafesiyle 15 dk da okula ulaşabilirsiniz.
Servis Bilgisi
Okulumuza İlçemizin değişik bölgelerinden özel servisler ile öğrenci taşınmaktadır. Bunun yanında Yarıca, Hüseyinşeyh, Kalayık, Balıklı İhsaniye ve İkbaliye mahallelerinden taşımalı servis ile öğrenci gelmektedir.
Okulumuz İlçe Merkezindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçemiz İl merkezine 30 km uzaklıktadır. Okulumuz ilçe merkezinde bulunmakta olup Hendek Belediye Mezarlığı yanındadır
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda başta Voleybol olmak üzere Hentbol, Atletizm, Basketbol, Futbol vb. sportif branşlar etkin olarak yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda her sene Bilim Şenliği yapılmakta olup 2017-2018 öğretim yılından itibaren ŞEHMATO adıyla Matematik Olimpiyatları yapılmaktadır. 2018-2019 öğretim yılında ise STEM Atölyesi açılmıştır. Yine aynı yıl içerisinde il geneli ROBOT YARIŞMASI düzenlenmiştir.

KAYSİS Numarası: 78194314

OKUL VERGİ DAİRESİ HENDEK VERGİ NO: 7400822373