Etiket Sonuçları: şmo

5. si düzenlenecek ŞEHMATO Matematik Yarışması Şartnamesi ve Örnek Sorularına aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Birinci Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinliklerimizi Gerçekleştirdik.

Okulumuz Türkçe Zümresi ve Kültür Edebiyat Kulübü işbirliği ile yürütülen proje kapsamında öğrencilerimizin Aralık ayı içerisinde okuyacakları kitaplar belli oldu.
NOT: Kitap Okuma Sınavı 28 Ocak Pazar günü online olarak yapılacaktır.

@muratcekiccioglu

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ödüllü "Sözlük Tasarım Yarışması" düzenleniyor.

Yarışma Şartnamesi için tıklayınız.

Ekm

Öğretmen ve velilerimizin yoğun katılımıyla 2023-2024 Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdik. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Ayın öğrencileri belgelerini, haftanın temiz sınıfları ise bayraklarını aldılar.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlamaları kapsamında sınıflarımızı ve koridorlarımızı süsledik.

Ekm

Hendek Kaymakamlığı himayesinde Cumhuriyetin 100.Yılı için düzenlenen Bilim Şenliğine katıldık.

Ekm

Valiliğimiz himayesinde Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen #KitapSakarya Projesi kapsamında bugün 1. ders saati kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul ve Veli Toplantısı 28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 13.30'da okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır.

Ekm

Okulumuz Türkçe Zümresi ve Kültür Edebiyat Kulübü işbirliği ile yürütülen proje kapsamında öğrencilerimizin Kasım ayı içerisinde okuyacakları kitaplar belli oldu.
NOT: Kitap Okuma Sınavı 10 Aralık Pazar günü online olarak yapılacaktır.

Ekm

8-23 Ekim Kodlama Haftası (CodeWeek) olup tüm AB ülkelerinde her düzeyde okulda farkındalık yaratmak için kodlama çalışmaları yapılmaktadır. Bilişim ve İnternet Kulübü öğrencilerimiz ile yapmış olduğumuz etkinlikler ile kodlama haftasında bizde varız dedik.
#CodeWeek #KodlamaHaftası #Hendek #ŞehitMahmutbey #ŞMO

Ekm

Güncel sınav tarihlerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 8.sınıf velilerimize LGS süreci ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Eyl

Okulumuz Türkçe Zümresi ve Kültür Edebiyat Kulübü işbirliği ile Ekim ayından itibaren yürütülen proje kapsamında öğrencilerimizin Ekim ayı içerisinde okuyacakları kitaplar belli oldu.
NOT: Kitap Okuma Sınavı 22 Ekim Cumartesi günü online olarak yapılacaktır.

Eyl

Okulumuzda yapılacak olan 2023-2024 DYK kursları, 23 Eylül Cumartesi günü başlayacak  ve cumartesi pazar günleri  saat 09.00-15.40 saatleri arasında ekteki "Ders Programı" na göre yapılacaktır.

Eyl

Okul idarecilerimiz ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyelerimiz, okulumuzda görev süresi dolup Atike Hanım Anadolu Lisesi'nde göreve başlayan eski okul müdürümüz Recep YAZICI'yı makamında ziyaret edip yeni görevinde başarılar dilediler.

Eyl

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyelerimiz Okul Müdürümüz Kadir GÖRME'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, başarılar dilediler.

Eyl

Okul Rehberlik Servisi okulumuza yeni başlayan 5.sınıf öğrenci velilerimizle Okula Uyum Seminerinde buluştular.

#şmo #şehitmahmutbey #sehitmahmutbeyortaokulu

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Müdürümüz Kadir GÖRME'nin konuşmasıyla başladı. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.

Eyl

Yeni Eğitim-Öğretim Yılı çalacak ilk ders zili ile başlıyor. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı'nın tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Eyl

11.09.2023 Pazartesi günü saat 10.00’da Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda Okul Rehberlik Servisi tarafından 5. Sınıf velilerine yönelik genel bilgilendirme ve okula uyum süreci konusunda toplantı yapılacaktır. Katılımınızı önemle rica ediyoruz.

Eyl

Yeni eğitim öğretim dönemi için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dağıtılan ders kitapları Pazartesi günü öğrencilerimizle buluşmak üzere öğretmenlerimiz tarafından hazırlanıyor.
#Şmo #şehitmahmutbey

Eyl

Bu sene okulumuzda görev süresi dolan Okul Müdürü Recep Yazıcı'ya ve emekliliğe ayrılan Müdür Yardımcısı Nusret Karabaş'a veda kahvaltısı düzenledik. Okulumuza verdikleri emekler için kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

Bugün saat 15.30'da 5.sınıfa kaydolan öğrencilerimiz için sınıf belirleme kurası idare, öğretmen ve okul aile birliği üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Not: Sonuçlar kura çekiminden sonra okul sitesinde yayınlanacak olup sosyal medya üzerinden herhangi bir yayın yapılmayacaktır.

Eyl

2023 Eylül Öğretmen Seminerleri Kapsamında Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından "Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Psikolojik ve Sosyolojik Etkileri" temalı seminer düzenlendi.

#şmo #şehitmahmutbey #hendek

Eyl

Öğretmenlerimiz 2023 Yılı Eylül Seminerleri kapsamında Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin ile online olarak bir araya geldiler.

@muratcekiccioglu

Valiliğimiz himayesinde Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen NEHİR Projesi kapsamında 16 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirilen 3. Kazanım İzleme Sınavında dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Fethi Kaymaz tarafından verildi.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 83.yıldönümü dolayısıyla 10 Kasım 2021 Çarşamba günü Okulumuz çok amaçlı salonunda düzenlenen tören ile anıldı.

Ekm

30 Ekim Cuma günü okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen okul aile birliği genel kurul toplantısında yapılan seçim neticesinde yeni dönemde de başkan Şule Genç oldu.