Etiket Sonuçları: Sağlıklı Okul

Haftanın En Temiz Sınıfı Yarışmasında dereceye giren sınıfların başkanları "Temiz Sınıf Bayrak"larına 9 Aralık Cuma günü yapılan bayrak töreninde kavuştu.

Haftanın En Temiz Sınıfı Yarışmasında dereceye giren sınıfların başkanları "Temiz Sınıf Bayrak"larına 2 Aralık Cuma günü yapılan bayrak töreninde kavuştu.

Haftanın En Temiz Sınıfı Yarışmasında dereceye giren sınıfların başkanları "Temiz Sınıf Bayrak"larına 8 Nisan Cuma günü yapılan bayrak töreninde kavuştu.

Haftanın En Temiz Sınıfı Yarışmasında dereceye giren sınıfların başkanları "Temiz Sınıf Bayrak"larına 1 Nisan Cuma günü yapılan bayrak töreninde kavuştu.

Haftanın En Temiz Sınıfı Yarışmasında dereceye giren sınıfların başkanları "Temiz Sınıf Bayrak"larına 4 Mart Cuma günü yapılan bayrak töreninde kavuştu.

Şbt

Haftanın En Temiz Sınıfı Yarışmasında dereceye giren sınıfların başkanları "Temiz Sınıf Bayrak"larına 25 Şubat Cuma günü yapılan bayrak töreninde kavuştu.

Şbt

Haftanın En Temiz Sınıfı Yarışmasında dereceye giren sınıfların başkanları "Temiz Sınıf Bayrak"larına 11 Şubat Cuma günü yapılan bayrak töreninde kavuştu.

Koronavirüs pandemisine karşı alınacak tedbirler kapsamında eğitime ara verilmesi üzerine okulumuz baştan aşağıya temizlendi.