Etiket Sonuçları: Rehberlik Servisi

Haz

Okulumuzda yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında mayıs ayı içerisinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz, 2 Haziran Cuma günü düzenlenen törende sertifikalarına kavuştu.

Okulumuzda yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında nisan ayı içersinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz,  5 Mayıs Cuma günü düzenlenen karne töreninde sertifikalarına kavuştu.

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından yedinci sınıf öğrencilerimize yönelik, ortaöğretim kurumları tanıtım gezileri kapsamında 4 Mayıs Perşembe günü çeşitli lislere gezi düzenlendi.

Okulumuzda yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında mart ayı içersinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz,  7 Nisan Cuma günü düzenlenen karne töreninde sertifikalarına kavuştu.

Okulumuzda yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında ocak ayı içersinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz,  20 Ocak Cuma günü düzenlenen karne töreninde sertifikalarına kavuştu.

Okulumuzda yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında aralık ayı içersinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz,  30 Aralık Cuma günü düzenlenen bayrak töreninden önce sertifikalarına kavuştu.

Okulumuzda yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında kasım ayı içersinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz,  2 Aralık Cuma günü düzenlenen bayrak töreninden önce sertifikalarına kavuştu.

Ekm

Okulumuzda yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında eylül ayı içersinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz,  30 Eylül Cuma günü düzenlenen karne töreninde sertifikalarına kavuştu.

Rehberlik Servisi tarafından yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında mart ayı içersinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz,  1 Nisan Cuma günü düzenlenen karne töreninde sertifikalarına kavuştu.

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından organize edilen mezun öğrencilerimizin başarı hikayelerini sekizinci sınıf öğrencilerimize aktadığı "Benim Başarı Hikayem" adlı çevrimiçi buluşmaların ikincisi, 10 Mart Perşembe günü gerçekleştirildi.

Okulumuz Rehberlik Servisinin düzenli olarak yayınladığı aylık bültenin ocak ayı konusu "Problem Çözme Becerisi".

Kas

Okulumuz Rehberlik Servisinin düzenli olarak yayınladığı aylık bültenin kasım ayı konusu "Liselere Geçiş Sınavı".

Ekm

Okulumuz Rehberlik Servisinin düzenli olarak yayınladığı aylık bültenin ekim ayı konusu "Psikolojik Sağlamlık".

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından mayıs ayında hazırlanan "Bireysel Farklılıklara Saygı" konulu bülten, okulumuz internet sitesinde yayımlandı.

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından nisan ayında hazırlanan "Sınav" konulu bülten, okulumuz internet sitesinde yayımlandı.

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından mart ayında hazırlanan "Çocuklarda Olumlu Davranış Geliştirme" konulu bülten, okulumuz internet sitesinde yayımlandı.

Şbt

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından şubat ayında hazırlanan "Öfke Kontrolü" konulu bülten, okulumuz internet sitesinde yayımlandı

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından ocak ayında hazırlanan "Mahremiyet Eğitimi" konulu bülten okulumuz internet sistesinde yayımlandı.