Etiket Sonuçları: Okul Aile Birliği

Kas

24 Ekim Pazar günü okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen okul aile birliği genel kurul toplantısında yapılan seçim neticesinde yeni dönemde başkan Kübra Çelikkalp oldu.

Ekm

Okulumuz su deposu Okul Aile Birliğimizin girişimleri ile 14 Ekim Perşembe günü temizlenerek sağlık ve hijyen açısından içme suyumuz, tüketime daha elverişli hale getirildi.

Ekm

Okulumuzda bulunan su deposu Okul Aile Birliğimizin girişimleri ile 13 Ekim Salı günü temizlenerek sağlık ve hijyen açısından içme suyumuz, tüketime elverişli hale getirildi.

Ekm

Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu'nun da katıldığı, 26 Ekim Cumartesi günü okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen okul aile birliği genel kurul toplantısında yapılan seçim neticesinde yeni dönemde de başkan Şule Genç oldu.