Etiket Sonuçları: Matematik

Matematik Olimpiyatları Kulübümüzün Hendek genelinde bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ŞEHMATO (Şehit Mahmutbey Ortaokulu Matematik Olimpiyatları) Matematik Yarışması ödül töreni çok amaçlı salonumuzda gerçekleştirildi.

Okulumuz Matematik Olimpiyatları Kulübü tarafından 7 Mayıs Pazar günü dördüncüsü gerçekleştirilen 4.ŞEHMATO (Şehit Mahmutbey Ortaokulu Matematik Olimpiyatları) Yarışması sonuçları yayımlandı.

Okulumuz Matematik Olimpiyatları Kulübünün Hendek genelinde bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ŞEHMATO (Şehit Mahmutbey Ortaokulu Matematik Olimpiyatları) Matematik Yarışması,  7 Mayıs Pazar günü gerçekleştirildi.

Okulumuz Matematik Olimpiyatları Kulübü tarafından 7 Mayıs Pazar günü üçüncüsü gerçekleştirilen 4.ŞEHMATO (Şehit Mahmutbey Ortaokulu Matematik Olimpiyatları) Yarışması cevap anahtarları yayımlandı.

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde organize edilen 8. sınıflar arası Matematik Bilgi Yarışmasında öğrencilerimiz finalde 190 puan alarak Hendek üçüncüsü oldular.

Okulumuz Matematik Kulübü tarafından düzenlenen 14 Mart Pi Günü etkinlikleri kapsamında tişört tasarım ve basamak ezberleme yarışması düzenlendi.

Okulumuz Matematik Olimpiyatları Kulübünün Hendek genelinde bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ŞEHMATO (Şehit Mahmutbey Ortaokulu Matematik Olimpiyatları) Matematik Yarışması, 15 Mayıs Pazar günü gerçekleştirildi.

Okulumuz Matematik Olimpiyatları Kulübü tarafından 15 Mayıs Pazar günü üçüncüsü gerçekleştirilen 3.ŞEHMATO (Şehit Mahmutbey Ortaokulu Matematik Olimpiyatları) Yarışması sonuçları yayımlandı.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Adapazarı Matematik Olimpiyatlarında okulumuz öğrencileri topladıkları 231 puanla, 46 okul arasında il ikincisi olmuştur.

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde organize edilen 8. sınıflar arası Matematik Bilgi Yarışmasında öğrencilerimiz finalde 170 puan alarak Hendek birincisi oldular.

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde organize edilen 8. sınıflar arası Matematik Bilgi Yarışmasında öğrencilerimiz grubunda birinci olarak finale çıktı.

Matematik Kulübümüz tarafından İlçe genelinde düzenlenen Ortaokullar Arası Matematik Bilgi Yarışması, 13 Ocak Perşembe günü okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi.

Okulumuzda çeşitli alanalrda başarılı olan öğrencilerimizin ödüllendirilmesi hız kesmeden devam ediyor. 10 Aralık Cuma günü ise 27 Kasım ve 2 Aralık tarihlerinde yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimiz, matematik bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ile 10 Aralık İnsan Hakları Haftası nedeniyle düzenlenn şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Okulumuz Matematik Kulübü tarafından, 1-2 Aralık 2021 tarihlerinde öğrencilerimizin katılımıyla sınıflararası Matematik Bilgi Yarışması yapıldı.

Matematik Olimpiyatları Kulübümüz tarafından 7 Mart Cumartesi okulumuzda gerçekleştirilen 5. Ulusal Tales Matematik Yarışmasının 2. ayağına (finale) 3 öğrencimiz davet edilmeye hak kazandı.

Okulumuz Matematik Zümresi tarafından düzenlenen Pi Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen tişört tasarım ve basamak ezberleme yarışmasında ilk üçe giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Matematik Olimpiyatları Kulübü tarafından organize edilen 5. Ulusal Tales Matematik Yarışması, 7 Mart Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Okulumuz Matematik Olimpiyatları Kulübünün Hendek genelinde düzenlediği 2. ŞEHMATO (Şehit Mahmutbey Ortaokulu Matematik Olimpiyatları) Matematik Yarışması 23 Mart Cumartesi günü yoğun katılım ile gerçekleştirildi.