Etiket Sonuçları: Ayın Öğrencisi

Haz

Okulumuzda yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında mayıs ayı içerisinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz, 2 Haziran Cuma günü düzenlenen törende sertifikalarına kavuştu.

May

Okulumuzda yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında nisan ayı içersinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz,  5 Mayıs Cuma günü düzenlenen karne töreninde sertifikalarına kavuştu.

Nis

Okulumuzda yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında mart ayı içersinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz,  7 Nisan Cuma günü düzenlenen karne töreninde sertifikalarına kavuştu.

Ock

Okulumuzda yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında ocak ayı içersinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz,  20 Ocak Cuma günü düzenlenen karne töreninde sertifikalarına kavuştu.

Ock

Okulumuzda yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında aralık ayı içersinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz,  30 Aralık Cuma günü düzenlenen bayrak töreninden önce sertifikalarına kavuştu.

Ara

Okulumuzda yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında kasım ayı içersinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz,  2 Aralık Cuma günü düzenlenen bayrak töreninden önce sertifikalarına kavuştu.

Ekm

Okulumuzda yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında eylül ayı içersinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz,  30 Eylül Cuma günü düzenlenen karne töreninde sertifikalarına kavuştu.

Nis

Rehberlik Servisi tarafından yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında mart ayı içersinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz,  1 Nisan Cuma günü düzenlenen karne töreninde sertifikalarına kavuştu.

Mrt

Rehberlik Servisi tarafından yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında şubat ayı içersinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz,  4 Mart Cuma günü düzenlenen karne töreninde sertifikalarına kavuştu.

Şbt

Rehberlik Servisi tarafından yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında Ocak ayı içersinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz, 21 Ocak Cuma günü düzenlenen karne töreninde sertifikalarına kavuştu.

Kas

Rehberlik Servisi tarafından yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında Ekim ayı içersinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz, 26 Kasım Cuma günü düzenlenen bayrak töreninden önce sertifikalarına kavuştu.

Ekm

Rehberlik Servisi tarafından yürütülen Ayın Öğrencisi Projesi kapsamında Eylül ayı içersinde şubelerinde ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz,15 Ekim Cuma günü düzenlenen bayrak töreninden önce sertifikalarına kavuştu.

Şbt

Şubat ayı içerisinde şubelerinde Ayın Öğrencisi seçilen öğrencilerimiz, 28 Şubat Cuma günü düzenlenen bayrak töreninden önce sertifikalarına kavuştu

Ara

Kasım ayı içerisinde şubelerinde Ayın Öğrencisi seçilen öğrencilerimiz, 29 Kasım Cuma günü düzenlenen bayrak töreninden önce sertifikalarına kavuştu

Ekm

Ekim ayı içerisinde şubelerinde Ayın Öğrencisi seçilen öğrencilerimiz, 28 Ekim Pazartesi günü düzenlenen bayrak töreninden önce sertifikalarına kavuştu

Haz

Mayıs ayı içerisinde şubelerinde Ayın Öğrencisi seçilen öğrencilerimiz, 31 Mayıs Cuma günü düzenlenen karne töreninde sertifikalarına kavuştu.